RólunkPeter’s Pasta – olasz tészták, magyar lélekkel

Hrubos Péter vagyok, a Peter’s Pasta alapítója. Köszöntelek honlapomon. Már 4 évesen tudtam, hogy szakács szeretnék lenni, és ez az idő múlásával csak erősödött, majd álmomat meg is valósítottam.

Ezt követően 25 évet töltöttem konyhán és a vendéglátásban, megjártam a ranglétra minden fokát, majd 2017 márciusában megnyitottam a Csepel-sziget első tésztázóját Szigetszentmiklóson. Ez az első Peter’s Pasta. Célom az volt, hogy gyorsan, frissen, a vendégek szeme láttára készítsem el a legfinomabb olasz tésztákat – eredeti olasz alapanyagokból – úgy, hogy azokba belecsempésszem a finom magyar ízeket is. A nyitás után fél évvel bővítettem palettánkat a házhozszállítás-szolgáltatással, először Szigetszentmiklóson és Halásztelken, majd később – hála a magas érdeklődésnek és kedves Vendégeink elégedettségének – Csepel, Szigethalom Tököl, Taksony és Dunaharaszti területén. Mindezt saját futárok biztosítják, a rendelésfelvételt pedig kedves, segítőkész, felkészült diszpécserek bonyolítják, akik ismerik törzsvendégeink igényeit, és készséggel állnak új Vendégeink rendelkezésére. 

A sikereken felbuzdulva 2020 augusztusában a Peter’s Pasta megnyitotta második éttermét Zuglóban, a koronavírus-járványhelyzet kellős közepén, amelyet egy kedves és régi barátommal építettünk fel saját kezünkkel, és szívvel-lélekkel üzemeltetjük, hálásan azért, hogy ott is egyre több kedves Vendéget üdvözölhetünk. Fontos volt számomra, hogy stabil személyzettel dolgozhassak együtt, és ez meg is adatott: kollégáink között többen vannak, akikkel sok évet dolgoztam együtt, és követtek engem a saját vállalkozásom megalapításakor. Mivel rengeteg szeretet kapunk Vendégeinktől, és nem csak ezért, hanem mert elkötelezettek vagyunk minden nemes célért, több alkalommal támogattunk jótékony célokat, többek között a Piros Orr Bohócdoktorok áldozatos munkáját, az egészségügyi dolgozókat, és minden „hétköznapi hőst”, akik észrevétlenül segítik mindennapjainkat. Hálás vagyok, hogy meg tudtam valósítani az álmaimat; ezt köszönhetem Nektek, és kollégáimnak. Az a célunk, hogy a jövőben is mosolyt csaljunk arcotokra finomságainkkal, azzal a pozitív és kedves hozzáállásunkkal, amely mindig is jellemzett bennünket. Bízom benne, hogy hamarosan találkozunk! Várjuk rendelésed telefonon vagy honlapunkon, illetve az étteremben személyesen.

Ezen túlmenően: ha Te is szeretnél részese lenni rendszerünknek, szívesen közreműködnél egy sikeres vállalkozás terjesztésében és üzemeltetésében, amely ugyan rengeteg munkával, áldozatvállalással, ám még több örömmel és eredménnyel jár, akkor csatlakozz hozzánk! Bővülésünk első állomásaként hamarosan, 2022. nyarán megnyitja kapuit a harmadik Peter’s Pasta, helyileg Balatonföldváron, amelyet nem személyesen én – hiszen nem tudok ennyi helyen lenni egyszerre –, hanem egy kedves, az enyémmel azonos értékrenddel, elhivatottsággal rendelkező üzlettársam vezet majd. Térjetek be oda is! Hatalmas öröm lenne számomra, ha kis hazánkban egyre többfelé nyújthatnánk a szeretett Pasta-élményt, brand-használat keretében, amelyhez a stabil szakmai és gyakorlati hátteret, illetve tapasztalatot biztosítjuk, a dizájntól kezdve a receptúráig és konyhatechnológiáig. Amennyiben úgy érzed, ez pont Neked szól, keress bátran a peterspasta.hu@gmail.com e-mail címen.


Üdvözlettel: 

Hrubos Peti és a Pasta Csapataginop_9_1_1_21